ADANA / SEYHAN - Yavuz Selim Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanmıştır.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

DENEY YAPIYORUZ :)

HOŞ GELDİN ON BİR AYIN SULTANI

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109.Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde okul öncesi öğrencilerimizin çalışmaları.

Mrt

Okulumuzun KA210 Erasmus projesi olan "ZERO WASTE PHILOSOPHY" projesinin son ayağı olan Romanya hareketliliği sekiz öğrencimiz ve üç öğretmenimizle gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzun KA220 Finansal Okuryazarlık Projesi'nin hareketliliği Yunanistan'nın Katerin şehrinde  gerçekleştirilmiştir.

Şbt

"Şehrimizi Tanıyorum Projesi" kapsamında okulumuzda yapılan sınıflar arası Bilgi ve Kültür Yarışması sonucu dereceye giren öğrencilerimizi, proje yürütücüsü olan, gönüllü destek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Yarışma Sonuçları:

5.SINIFLAR

1. 5/B ( Ada GÜLNAZ - Rümeysa EFE )

2. 5/E ( Kasm Ozan ÇETİN - Kaan ERÇİL )

3. 5/F ( Cumali KARACELİ - Merve KAYA )

6.SINIFLAR

1. 6/D ( Fatmanaz KARAKURT - Ramazan AKBULUT )

2. 6/A ( Bürge ORUÇ - Zeynep BAKIRCI )

3. 6/F ( Ayşenur KAYA - Emin KELEŞ )

7.SINIFLAR

1. 7/A ( Nuri GÜLBAHAR - Furkan URBAY )

2. 7/E ( Ahmet Görkem BOZKURT - Mehmet Efe EKİNCİ )

2. 7/G (Yasemin GÖK - Gülperi ÖZKAN )

8.SINIFLAR

1. 8/F ( Talha KALKAN – Ömer Batuhan GÜNGÖR )

2. 8/G ( Kemal Yiğit DAĞDELEN – Hatice SÜREN )

3. 8/B ( Şenel Ela AKEL – Melike KAHRAMAN )

Şbt

Ock

Adanamızın düşman işgalinden kurtuluşunun 102.yılı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı faaliyetinde okulumuz Türkçe Öğretmeni Osman Ballı, okul öncesi öğrencilerimizle masal etkinligi düzenledi.

Ock

Aralık ayi örnek öğrencilerimizin rozet takma toreni ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla yapilan sınavda dereceye giren öğrencilerimizin madalya töreni.