ADANA / SEYHAN - Yavuz Selim Ortaokulu

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı faaliyetinde okulumuz Türkçe Öğretmeni Osman Ballı, okul öncesi öğrencilerimizle masal etkinligi düzenledi.

Ock

Aralık ayi örnek öğrencilerimizin rozet takma toreni ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla yapilan sınavda dereceye giren öğrencilerimizin madalya töreni.

Dilimizin Zenginliği Projesi Aralık Ayı Etkinliğimiz

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerimizin oylarıyla seçilen Kasım ayı örnek öğrencilerimizin rozetleri Okul Müdürümüz Mustafa Soner YILMAZ, Müdür Yardımcılarımız Sedat KÖSE, İsmail Emrah ÇAM ve  Öğretmenlerimiz Elif DURMUŞ ile Süreyya MARAŞ tarafından takıldı.

Törende ayrıca Okul Kız Voleybol takımı ile son yapılan deneme sınavında her sınıf seviyesinde ilk üçe giren öğrencilerimize Başarı Belgeleri takdim edildi.

Yapılan etkinliklerde emeği geçen tüm öğrenci-veli ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Yavuz Selim Ortaokulu okul öncesi eğitim kademesi öğretmenlerimizin yürütmüş olduğu " Dilimizin Zenginlikleri" Projesi okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ekim ayı örnek öğrencilerimiz öğretmenlerinin  vermiş oldukları oylarla rozet takmaya hak kazanmışlardır.Projeye katkılarından dolayı öğretmen arkadaşlarımıza ve rehber öğretmenimiz Elif hanıma teşekkür ederiz.

Kas

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çizmiş olduğu uygarlık yolunda ışıklarıyla meşalelerimizi aydınlatan Saygıdeğer Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun!

Programımızın hazırlanmasında emeği olan değerli öğretmenlerimize; şiirleriyle, şarkılarıyla, skeçleriyle törene renk katan öğrencilerimize; bu güzel günde yanımızda olan okul aile birliği üyelerimize ve teşrifleriyle bizi onurlandıran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan KARALAR'a çok teşekkür ediyoruz.

Yavuz Selim Ortaokulu Ailesi

Kas

Okulumuz anasınıfı öğrencileri Paragöz Oyuncakçı adlı oyunu izledi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılı okulumuz öğretmen,öğrenci ve veliler ile büyük bir coşkuyla kutlandı.Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Sunar Mısır Şirketler Grubu ,İl Milli Eğitim ve Yavuz Selim Ortaokulu'nun birlikte yürüttüğü "Mısırdan Poşet" projesi okulumuzda hayata geçmiştir.Bu proje kapsamında okulumuzda tiyatro etkinliği,3D boyama atolyesi yapıldı.Ayrıca  Sunar Mısır'ın ürettiği çevre ve doğa dostu  toprakta 180 gün içerisinde çözünerek gübre olan poşetleri okulumuz bahçesine gömerek  takip etme görevini öğrencilerimizle başlattık.Projenin yürütülmesinde emeği geçen Bilişim öğretmenimiz Muzaffer Tümenbatur'a,İl Ar-Ge ekibine ve Sunar Mısır yetkililerine teşkkür ederiz.

Ock

Mart 2022 yılında başvurusunu yaptığımız İtalya,Romanya ve Türkiye ortaklı Erasmus Ka210 projemizin ilk hareketliliği Türkiye'de okulumuzun evsahipliğinde gerçekleşti.Projenin yazılmasında ve yürütülmesinde desteklerinden dolayı okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Muzaffer Tümenbatur ve müdür yardımcımız İsmail Emrah Çam'a teşekkür ederiz.